Pasca simpla cu smantana este absolut delicioasa. O reteta de pasca fina potrivita pentru masa de Paste.
Am folosit din aluat de la Pasca cu ciocolata
1. 3 galbenusuri le-am frecat cu 5 linguri zahar si un zahar vanilat... am adaugat si 1 lingura zeama lamiie (ca nu mai aveam razatura... voi puneti coaja de lamiie, ca e mai aromat) si vanilie...
2. am adaugat cam 100 g stafide (le-am pus din ochi, nu le-am cintarit)...
3. am adaugat 450 g smintina ( fat free sour cream, 16oz) si am omogenizat....
4. si am turnat peste aluatul care a stat o ora la crescut, in tava...
5. am dat la cuptor, la foc mediu, 350F.... cam 35-40 min....si scoasa din cuptor....
6. Ca sa evitati culoarea maro pe marginile pascutei sa puneti banda de aluat..
7. Si, chiar daca am mai avut spatiu in forma in care am copt pasca, inainte de a fi pusa in cuptor... cum a dat de caldurica, cum a inceput a da pe dinafara... deci daca aveti o forma mai adinca ar fi mai bine. Sau, puneti ca si mine, o tava goala in cuptor, sa curga acolo ce-i in plus!
8. Cind se scoate din cuptor va fi inca putin moale in centru. Nu trebuie sa va speriati... se intareste. Asa arata la citeva ore dupa ce a fost scoasa din cuptor...si sectiune...si feliuta de rigoare...
Reteta Pasca cu smantana propusa de California Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii