Se amesteca ouale cu zaharul si brinza dulce, se adauga zaharul vanilat, esenta si laptele. Faina se amesteca separat cu un praf de copt si se incorpo
Se amesteca ouale cu zaharul si brinza dulce, se adauga zaharul vanilat, esenta si laptele. Faina se amesteca separat cu un praf de copt si se incorporeaza impreuna cu stafidele in aluat. Se unge o forma de chec cu ulei si se pudreaza cu faina. Se pune alutul si se coace 40 min. Se lasa sa se raceasca pe un gratar si se pudreaza cu zahar vanilat.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii