Bavareza cu cafea

Se amesteca laptele cu zaharul si galbenusurile pe foc mic. Se adauga apoi esenta de cafea, foile de gelatina dizolvate in apa calduta si se amesteca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 mI lapte
  • 2 galbenusuri
  • 3 foi de gelatina
  • 200 gr frisca
  • 1 lingura esenta de cafea concentrata
  • 3 linguri zahar

Mod de preparare

Se amesteca laptele cu zaharul si galbenusurile pe foc mic. Se adauga apoi esenta de cafea, foile de gelatina dizolvate in apa calduta si se amesteca bine crema. Cand incepe sa se ingroase, se ia de pe foc si se lasa la racit. Se incorporeaza frisca si se pune crema la frigider.


Se serveste ornata cu frisca.

Alte retete:

Prajituri simple

Ciocolata de casa

Lapte de pasare

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori