Caisele se dau prin sita, apoi se pun la fiert cu zaharul, pana se obtine o marmelada, in care se adauga gelatina, inmuiata in prealabil in apa rece.
Caisele se dau prin sita, apoi se pun la fiert cu zaharul, pana se obtine o marmelada, in care se adauga gelatina, inmuiata in prealabil in apa rece. Se amesteca bine, apoi se adauga frisca batuta si se toarna compozitia in forma de bavareze sau in pahare si se pune la rece pentru 2-3 ore.
Se serveste garnisita cu frisca sau sirop de fructe.
Alte retete de dulciuri:
Lapte de pasare Cornulete cu rahat Ciocolata de casa
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii