Castanele se curata de coaja si se pun la fiert. Se trec apoi prin masina de tocat si se preseaza bine pana devin un piure. Se fierbe apoi apa cu zah
Castanele se curata de coaja si se pun la fiert. Se trec apoi prin masina de tocat si se preseaza bine pana devin un piure. Se fierbe apoi apa cu zaharul si zaharul vanilat pana devine un sirop gros, care se amesteca cu piureul de castane. Se adauga untul, gelatina muiata in putina apa calda si se amesteca bine. Dupa ce s-a racit se asaza in boluri sau pe un platou si se orneaza cu frisca si se pune la frigider.
Se serveste rece.
Alte retete de dulciuri:
Lapte de pasare
Ciocolata de casa
Prajituri simple
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIn urma cu doua ore si 25 de ani, am ales un drum impreuna, unul cu de toate ca la shaorma, cred ca nici nu auzisem de...
Desert tort 25 de argintiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii