Castanele se curata de coaja si se pun la fiert. Se trec apoi prin masina de tocat si se preseaza bine pana devin un piure. Se fierbe apoi apa cu zah
Castanele se curata de coaja si se pun la fiert. Se trec apoi prin masina de tocat si se preseaza bine pana devin un piure. Se fierbe apoi apa cu zaharul si zaharul vanilat pana devine un sirop gros, care se amesteca cu piureul de castane. Se adauga untul, gelatina muiata in putina apa calda si se amesteca bine. Dupa ce s-a racit se asaza in boluri sau pe un platou si se orneaza cu frisca si se pune la frigider.
Se serveste rece.
Alte retete de dulciuri:
Lapte de pasare
Ciocolata de casa
Prajituri simple
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii