Se bat ouale cu zaharul, apoi se pune compozitia pe foc. Se adauga ciocolata inmuiata in lapte caldut, gelatina inmuiata in apa rece si se amesteca c
Se bat ouale cu zaharul, apoi se pune compozitia pe foc. Se adauga ciocolata inmuiata in lapte caldut, gelatina inmuiata in apa rece si se amesteca continuu, pana aproape da in clocot. Se lasa la racit si se adauga apoi frisca. Intr-o forma unsa cu unt si captusita cu piscoturi, stropite cu rom se toarna compozitia si se lasa la rece pentru 2-3 ore.
Se serveste garnisita cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa Tiramisu Lapte de pasare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii