Pentru crema alba se fierb 150 ml apa si 300 g zahar pana se face un sirop gros. Este delicioasa.
Pentru crema alba se fierb 150 ml apa si 300 g zahar pana se face un sirop gros. Separat, se bat spuma 3 albusuri, se oparesc albusurile cu siropul, batand mereu, pana cand se face o crema omogena. Se bat 200 g unt spuma si albusurile reci pana creste, apoi se adauga aroma de lamaie.
Cu crema alba umplem foile de prajituri.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii