Se freaca ouale cu zaharul si laptele, apoi se pun la fiert. Dupa ce a dat in clocot, se pune vasul intr-un alt vas cu apa rece si se amesteca contin
Se freaca ouale cu zaharul si laptele, apoi se pun la fiert. Dupa ce a dat in clocot, se pune vasul intr-un alt vas cu apa rece si se amesteca continuu pana la racirea compozitiei. Se adauga ciocolata rasa, apoi untul moale, romul si se omogenizeaza compozitia.
Poate si servita in cupe ori poate fi folosita la prajituri. Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa Prajitura snikers Prajitura cu gem
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii