Galbenusurile se amesteca cu zaharul, coaja rasa de lamaie, zaharul vanilat si se bat cu telul pana cand compozitia se albeste si creste. Se amesteca
Galbenusurile se amesteca cu zaharul, coaja rasa de lamaie, zaharul vanilat si se bat cu telul pana cand compozitia se albeste si creste. Se amesteca apoi faina si se adauga cate putin laptele. Se pune vasul la fiert, pe foc mic si se amesteca pana cand incepe sa se ingroase. Se adauga apoi zeama de la o lamaie si se pune la frigider.
Se serveste cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Prajituri simple
Prajitura snikers
Tiramisu
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiPiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptorBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii