Crema cu miere pentru foi de napolitana

Pentru crema cu miere pentru foi de napolitana aveti nevoie de zahar, miere, nuca si cacao.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g zahar
  • 250 g miere
  • 250 g nuca
  • 250 g unt sau margarina si
  • 2 linguri de cacao

Mod de preparare

Pentru crema cu miere cu foi de napolitana se arde zaharul si se amesteca cu celelalte ingrediente.


La final, crema cu miere pentru foi de napolitana se pune calda pe fiecare foaie, dupa care se lasa la presat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci