Pentru crema de cacao fara ou se dizolva cacao, faina si zaharul cu putin lapte rece. Se freaca bine pana nu mai ramane nici un cocolos, se toarna cu incetul 1/2 l de lapte.
Pentru crema de cacao fara ou se dizolva cacao, faina si zaharul cu putin lapte rece. Se freaca bine pana nu mai ramane nici un cocolos, se toarna cu incetul 1/2 l de lapte, se pune crema pe foc si se amesteca pana se leaga. Se da la o parte si cand este aproape rece, se pune untul proaspat, taiat in bucatele mici si doua linguri de rom. Se freaca pana ce untul s-a amestecat cu crema.
Crema de cacao fara ou se serveste la prajituri, torturi.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii