Crema de cafea

Untul se freaca spuma cu zaharul pana la completa dizolvare a cristalelor, apoi se adauga galbenusurile pe rand. In crema omogena se pune cafeaua cern

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g unt
  • 2 linguri de cafea naturala
  • 4 galbenusuri
  • 2 linguri de coniac

Mod de preparare

Untul se freaca spuma cu zaharul pana la completa dizolvare a cristalelor, apoi se adauga galbenusurile pe rand. In crema omogena se pune cafeaua cernuta, se parfumeaza cu doua linguri de coniac si se lasa la rece.
Se poate servi ca atare sau se foloseste pentru fursecurile cu unt sau pentru tortul alb.

Alte retete recomandate:

Placinta cu mere

Galuste cu prune

Papanasi fierti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci