Pentru crema de castane cu vanilie si rom se curata castanele. Se fierb apoi cu apa cat sa le cuprinda, pana se moaie. Se scurg bine de apa. Se trec prin masina de tocat.
Pentru crema de castane cu vanilie si rom se curata castanele. Se fierb apoi cu apa cat sa le cuprinda, pana se moaie. Se scurg bine de apa. Se trec prin masina de tocat si pe urma prin sita. Se face un sirop gros din zahar si apa. Cand este bine legat, se toarna incet peste castane, se amesteca, apoi se pune cu totul la foc, impreuna cu vanilia, frecand mereu ca sa nu se prinda pe fund. Se tine pana se ingroasa.
Se freaca unt foare proaspat, se amesteca cu castanele racorite si se adauga romul. Se imbiba cativa biscuiti cu sirop cu rom si se asaza pe o farfurie, astfel incat sa formeze un fund peste care se va pune crema, cu cornetul de panza sau de hartie, in randuri unele peste altele, in forma de cuib. In golul de la mijloc se asaza frisca batuta cu zahar.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIn urma cu doua ore si 25 de ani, am ales un drum impreuna, unul cu de toate ca la shaorma, cred ca nici nu auzisem de...
Desert tort 25 de argintiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii