Pregatim asa: Se prepara punand impreuna ciocolata, zaharul, apa si romul. Dupa vreo doua clocote se da jos si se lasa sa se raceasca. Intre timp se
Pregatim asa:
Se prepara punand impreuna ciocolata, zaharul, apa si
romul. Dupa vreo doua clocote se da jos si se lasa sa se raceasca.
Intre timp se freaca untul cu galbenusurile, turnand ciocolata topita cu picatura si amestecand mereu
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii