Crema de ciocolata

Se amesteca continuu galbenusurile cu zaharul si vanilia, in bain-marie, pana se ingroasa. Se freaca apoi la rece. In untul frecat spuma se adauga cr

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 galbenusuri
  • 8 linguri de zahar pudra
  • 2 batoane de ciocolata
  • 140 g unt
  • baton vanilie

Mod de preparare

Se amesteca continuu galbenusurile cu zaharul si vanilia, in bain-marie, pana se ingroasa.

Se freaca apoi la rece. In untul frecat spuma se adauga crema de galbenusuri odata cu ciocolata inmuiata in cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci