Crema de ciocolata pentru torturi

Se freaca tare cu dosul lingurii untul inghetat, sa sa iasa din el toata apa. Separat se pun pe foc mic apa, cacaua, ciocolata si zaharul si se lasa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250-300 gr unt
  • 50 gr cacao
  • 150 gr zahar
  • 1 jumatate pahar apa
  • 50 gr ciocolata

Mod de preparare

Se freaca tare cu dosul lingurii untul inghetat, sa sa iasa din el toata apa. Separat se pun pe foc mic apa, cacaua, ciocolata si zaharul si se lasa la fiert. Se lasa 5-6 minute si se ia apoi de pe foc. Se lasa la racit si se incorporeaza in untul frecat spuma.


Se serveste la umplerea torturilor.

Alte retete de dulciuri:

Prajitura snikers

Ciocolata de casa

Lapte de pasare

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori