Ciocolata se rupe bucatele si se pune intr-un vas la foc mic, pina se topeste. Se adauga laptele si se lasa sa se ingroase compozitia, amestecind din
Ciocolata se rupe bucatele si se pune intr-un vas la foc mic, pina se topeste. Se adauga laptele si se lasa sa se ingroase compozitia, amestecind din cind in cind. Cu o lingura de lemn, se freaca spuma untul cu zaharul, se adauga ciocolata si se amesteca repede ca sa nu se taie crema. (Se aromatizeaza cu zaharul vanilat sau esenta de vanilie). Se pune apoi treptat frisca, amestecand usor ca sa omogenizeze bine.
Crema se distribuie in cupe sau castronele, se orneaza cu frisca, se rade ciocolata alba si neagra pe deasupra si se tine in frigider, pana se raceste bine.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii