Portocalele si lamaia se storc de zeama. Separat se freaca sase galbenusuri cu zahar si se adauga apoi zeama de la citrice putin cate putin. Se inmoai
Portocalele si lamaia se storc de zeama. Separat se freaca sase galbenusuri cu zahar si se adauga apoi zeama de la citrice putin cate putin. Se inmoaie gelatina in apa calda si se toarna peste compozitie. Cand aceasta incepe sa se ingroase, se introduc albusurile batute spuma si se amesteca usor. Se ung cupele cu ulei de masline si se toarna crema in ele, dupa care se pun la rece.
Se serveste crema ornata cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers
Prajituri simple
Lapte de pasare

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii