Portocalele si lamaia se storc de zeama. Separat se freaca sase galbenusuri cu zahar si se adauga apoi zeama de la citrice putin cate putin. Se inmoai
Portocalele si lamaia se storc de zeama. Separat se freaca sase galbenusuri cu zahar si se adauga apoi zeama de la citrice putin cate putin. Se inmoaie gelatina in apa calda si se toarna peste compozitie. Cand aceasta incepe sa se ingroase, se introduc albusurile batute spuma si se amesteca usor. Se ung cupele cu ulei de masline si se toarna crema in ele, dupa care se pun la rece.
Se serveste crema ornata cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers
Prajituri simple
Lapte de pasare
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii