Pentru crema de cozonac se moaie o felie de cozonac uscat cu cateva linguri de sirop facut din apa si zahar. Se freaca bine, adaugand rom si sirop cat se cere.
Pentru crema de cozonac se moaie o felie de cozonac uscat cu cateva linguri de sirop facut din apa si zahar. Se freaca bine, adaugand rom si sirop cat se cere, pana se face ca o crema potrivit de groasa. Dupa ce este bine amestecata, se adauga, dupa dorinta, putina esenta de cafea, cacao, sau 2 — 3 linguri de marmelada. La fel se poate face din piscoturi uscate sau chiar din tortul pe care vrem sa-l umplem cu crema. Pentru aceasta se taie tortul in trei felii transversale, cea din mijloc ceva mai subtire. Aceasta se scoate, se moaie cu sirop.
Crema de cozonac se serveste la tort.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteFeijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...
Feijoada - tocana braziliana cu fasoleCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouPlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta video
Comentarii