Se bate frisca cu zaharul vanilat, se adauga branza de vaci si sucul de la o lamaie. Se amesteca bine si se lasa crema la frigider o ora. Separat, se
Se bate frisca cu zaharul vanilat, se adauga branza de vaci si sucul de la o lamaie. Se amesteca bine si se lasa crema la frigider o ora. Separat, se caramelizeaza zaharul cu o lingura de apa, se stinge cu vin rosu, apoi se adauga fructele de padure, scortisoara si anasonul. Se lasa la fiert 5 minute, apoi la racit. Se zdrobesc bezele si se adauga la crema de branza si compotul, din care s-au indepartat in prealabil batonul de scortisoara si anasonul.
Se serveste imediat.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Prajituri simple
Tiramisu

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii