Se rumenesc fulgii de cocos fara grasime, se pun pe o farfurie si se lasa sa se raceasca. Se paseaza afinele si se amesteca cu zahar, zahar vanilat si
Se rumenesc fulgii de cocos fara grasime, se pun pe o farfurie si se lasa sa se raceasca. Se paseaza afinele si se amesteca cu zahar, zahar vanilat si suc de lamaie. Se inglobeaza in acest pireu iaurtul, mierea si o lingura de fulgi de cocos. Se da crema 4 ore la congelator. Se amesteca prin compozitie la intervale de 30 min, pentru a se forma ace de gheata. Crema congelata se pune in spritul in forma de stea mare si se spriteaza in cupe de desert. Se presara cu fulgi de cocos.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii