Galbenusurile se freaca intr-un vas, se adauga apoi mierea, zeama si coaja rasa de la portocale si se freaca bine. Se pune vasul pe foc si se amestec
Galbenusurile se freaca intr-un vas, se adauga apoi mierea, zeama si coaja rasa de la portocale si se freaca bine. Se pune vasul pe foc si se amesteca pana cand compozitia se ingroasa. Se ia apoi de pe foc si se incorporeaza incet in untul frecat spuma.
Se foloseste la umplerea torturilor.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers
Ciocolata de casa
Turta dulce

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii