Se pune zaharul pe foc mic sa se topeasca. Se adauga apoi alunele sau nucile, dupa caz si se amesteca bine. Se ia vasul de pe foc si se rastoarna alu
Se pune zaharul pe foc mic sa se topeasca. Se adauga apoi alunele sau nucile, dupa caz si se amesteca bine. Se ia vasul de pe foc si se rastoarna alunele sau nucile , dupa care se lasa sa se raceasca. Se desfac in bucati si se piseaza marunt, dupa care se incorporeaza in untul frecat bine.
Crema se foloseste la umplerea torturilor.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce
Prajitura snikers
Prajituri simple

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii