Se freaca galbenusurile cu 150 gr zahar, apoi se amesteca cu faina si laptele caldut. Se adauga zaharul vanilat, apoi se pune crema pe foc, mic, ames
Se freaca galbenusurile cu 150 gr zahar, apoi se amesteca cu faina si laptele caldut. Se adauga zaharul vanilat, apoi se pune crema pe foc, mic, amestecand continuu. Dupa 2-3 minute de fiert, se ia de pe foc si se lasa la racit. Se adauga restul de unt frecat cu zaharul ramas si zeama de la o jumatate de lamaie.
Crema se poate folosi la torturi, tarte si alte prajituri.
Alte retete de dulciuri:
Prajituri simple Lapte de pasare Ciocolata de casa
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii