Zeamilul se dizolva in cateva linguri de lapte. Se adauga galbenusurile, apoi restul de lapte caldut, amestecat cu zaharul. Se amesteca bine, apoi se
Zeamilul se dizolva in cateva linguri de lapte. Se adauga galbenusurile, apoi restul de lapte caldut, amestecat cu zaharul. Se amesteca bine, apoi se fierbe inca 5-6 minute, dupa care se raceste. Se adauga untul moale, zaharul vanilat, romul si se bate bine crema.
Se foloseste pentru diferite torturi si eclere.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu gem Prajitura snikers Papanasi
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii