Crema de zahar ars este desertul preferat al celor mici si mari, deopotriva. Se prepara din oua, zahar, lapte si zahar vanilat.
Crema de zahar ars este desertul preferat al celor mici si mari, deopotriva. Se caramelizeaza 3 linguri de zahar si se lasa la racit. Intr-un alt vas se amesteca cu mixerul ouale, laptele si zaharul ramas. Se adauga zaharul vanilat si se mixeaza foarte bine compozitia. Se toarna totul in oala cu zaharul ars, racit si se pune la cuptor, la foc mediu, timp de 30-40 de minute, pana se intareste.
Crema de zahar ars se serveste rece.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii