Crema de zahar ars este desertul preferat al celor mici si mari, deopotriva. Se prepara din oua, zahar, lapte si zahar vanilat.
Crema de zahar ars este desertul preferat al celor mici si mari, deopotriva. Se caramelizeaza 3 linguri de zahar si se lasa la racit. Intr-un alt vas se amesteca cu mixerul ouale, laptele si zaharul ramas. Se adauga zaharul vanilat si se mixeaza foarte bine compozitia. Se toarna totul in oala cu zaharul ars, racit si se pune la cuptor, la foc mediu, timp de 30-40 de minute, pana se intareste.
Crema de zahar ars se serveste rece.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii