Laptele se pune la fiert impreuna cu zaharul. Separat se pun galbenusurile si se bat spuma tare. Se adauga apoi laptele putin cate putin si se pune v
Laptele se pune la fiert impreuna cu zaharul. Separat se pun galbenusurile si se bat spuma tare. Se adauga apoi laptele putin cate putin si se pune vasul pe foc mic, pana se ingroasa. La aceasta crema se poate adauga in lapte vanilie pentru crema de vanilie, coaja de la o portocala pentru crema de portocale, coaja de lamaie pentrun crema de lamaie, un pachet de ciocolata pentru crema de ciocolata, capsune zdrobite pentru crema de capsune, banane zdorbite amestecate in crema de oua pentru crema de banane, piure de ananas amestecat in crema de oua pentru crema de ananas etc.
Cremele se servesc in cupe, ornate cu frisca. Alte retete de dulciuri: Lapte de pasare Ciocolata de casa Prajituri simple
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii