Crema de zahar ars este un desert simplu si rapid, foarte gustos si aromat. In primul rand puneti laptele la fiert impreuna cu zaharul vanilat.
Laptele se fierbe impreuna cu zaharul vanilat si cu un praf de sare, dupa care se lasa la racit. Separat se bat ouale intregi cu 5 linguri de zahar pana ce compozitia creste si devine ca o crema. Se amesteca faina cu putin din crema de oua, dupa care se toarna in compozitie, amestecand. Se ard intr-un alt vas 150 gr zahar. Se toarna in compozitia de oua laptele cate putin, se amesteca si se pune totul in vasul cu zaharul ars. Se pune apoi vasul in cuptor, la copt.
Crema simpla de zahar ars se serveste ca desert.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii