Alunele se piseaza si se amesteca cu frisca. Se intinde frisca peste fiecare foaie, acestea se suprapun iar deasupra se presara cu alune. Prajitura s
Alunele se piseaza si se amesteca cu frisca. Se intinde frisca peste fiecare foaie, acestea se suprapun iar deasupra se presara cu alune. Prajitura se pune la rece si se serveste a doua zi.
Daca se foloseste ananas in loc de frisca, se stropesc foile cu siropul lasat de ananas, fructele se aseaza peste foi, deasupra un strat de frisca, apoi un alt strat de fructe, frisca si se repeta operatiunea pana se termina foile. Deasupra se orneaza cu fructe de ananas, dupa care se pune prajitura la rece.
Se serveste a doua zi.
Alte retete de dulciuri:
Placinta cu mere Prajituri simple Lapte de pasare
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii