Dovleacul dulce la aburi este foarte simplu de facut, pentru aceasta reteta de desert aveti nevoie doar de un dovleac dulce.
Dovleacul dulce la aburi este foarte simplu de facut .Se pun bucatile intr-o oala. Se amesteca putina apa cu zahar si se toarna peste bucatile de dovleac.
Se acopera oala cu capacul si se da la foc mic.
Cand s-a redus apa ,se mai face un sirop cu zahar si se toarna deasupra.
Si tot asa pana cand dovleacul e facut.
Cateodata il las sa se arda putin pe fund si are un gust caramelizat
Dovleacul dulce la aburi se serveste ca atare sau se foloseste la prajituri.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii