Se fierb intr-un vas laptele cu vanilia si zaharul pana se leaga siropul. Dupa ce s-a racit, se amesteca in el, putin cate putin, zeama de lamaie si g
Se fierb intr-un vas laptele cu vanilia si zaharul pana se leaga siropul. Dupa ce s-a racit, se amesteca in el, putin cate putin, zeama de lamaie si gelatina, inmuiata inainte in 2 linguri de apa rece. Se pune amestecul pe foc 10 minute. Se toarna compozitia intr-un castron umezit si se pune in frigider. Inainte de a se servi, se cufunda castronul in apa calda si se rastoarna jeleul pe un platou.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Tarta cu fructe
Lapte de pasare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii