Intr-o oala se fierb zaharul, apa si coaja de mandarine. Dupa ce s-a legat putin siropul, se scoate coaja de mandarine si se lasa siropul sa se racea
Intr-o oala se fierb zaharul, apa si coaja de mandarine. Dupa ce s-a legat putin siropul, se scoate coaja de mandarine si se lasa siropul sa se raceasca. Se adauga zeama de mandarine si gelatina inmuiata in 2 linguri de apa rece. Se fierbe siropul pana se topeste gelatina. Compozitia se pune intr-un castron la frigider, unde se lasa pana se prinde putin, apoi se amesteca cu frisca. Compozitia se pune in cupe umezite care se dau la frigider.
Inainte de a se servi, se uda cupele cu o carpa inmuiata in apa fierbinte si se rastoarna jeleul pe farfurioare.
Alte retete de dulciuri:
Glazura
Tiramisu
Ciocolata de casa
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii