Se face un sirop din apa si zahar, se fierbe cateva minute si se pun in el caisele spalate si taiate in jumatati. Caisele bine fierte in sirop, se tr
Se face un sirop din apa si zahar, se fierbe cateva minute si se pun in el caisele spalate si taiate in jumatati. Caisele bine fierte in sirop, se trec prin sita, se amesteca cu gelatina, inmuiata inainte in apa rece, si vanilia. Se toarna compozitia intr-o forma umezita si se pune in frigider. Inainte de a servi, se rastoarna jeleul pe un platou.
Se serveste rece.
Alte retete recomandate:
Jeleu de capsuni
Tarta cu caise si smantana
Fursecuri cu caise

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii