Se pune la fiert laptele cu putin zahar si zaharul vanilat. Separat, se bat albusurile spuma, se adauga jumatate de zahar si se bat in continuare, pa
Se pune la fiert laptele cu putin zahar si zaharul vanilat. Separat, se bat albusurile spuma, se adauga jumatate de zahar si se bat in continuare, pana se se intareste spuma. Se ia din spuma cu lingura cate un bulgaras si se pune la fiert in laptele clocotit. Se lasa la fiert cateva secunde, pe fiecare parte, apoi se scoate cu spumiera pe un platou. Dupa ce au fiert toti bulgarii de albus, se toarna laptele peste galbenusurile frecate in prealabil cu restul de zahar si se amesteca continuu pe foc, pana incepe sa se ingroase putin. Se toarna apoi peste bulgarasii de albus si se lasa la racit.
Se serveste rece.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa Prajitura snikers Tiramisu
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii