Se amesteca 14 dg nuci macinate, 10 dg miere, 4 dg stafide si coaja de la o lamaie. Se adauga 0,9 dl lapte pana devine omogen si se fierbe amestecand
Se amesteca 14 dg nuci macinate, 10 dg miere, 4 dg stafide si coaja de la o lamaie. Se adauga 0,9 dl lapte pana devine omogen si se fierbe amestecand intre timp la foc mic aproximativ 4-5 minute. Daca nucile sunt proaspete se fierbe mai mult. Cu cat se fierbe mai mult umplutura cu atat beigli-ul va avea forma mai estetica, nu se va crapa, dar e posibil sa se usuce pe a doua zi.
Alte retete recomandate
Gogosi
Spuma de capsuni
Spuma de portocale
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii