Albusurile se separa de galbenusuri. Cele 6 galbenusuri se freaca cu 4 linguri de zahar, vanilia si coaja rasa de la o lamaie. Se amesteca totul bine
Albusurile se separa de galbenusuri. Cele 6 galbenusuri se freaca cu 4 linguri de zahar, vanilia si coaja rasa de la o lamaie. Se amesteca totul bine, dupa care se adauga nuca macinata si abusurile batute spuma tare. Se amesteca crema usor si se toarna peste blatul din tava.
Crema se foloseste la pasca sau prajituri.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu visine
Chec pufos
Ciocolata de casa
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii