Albusurile se separa de galbenusuri. Cele 6 galbenusuri se freaca cu 4 linguri de zahar, vanilia si coaja rasa de la o lamaie. Se amesteca totul bine
Albusurile se separa de galbenusuri. Cele 6 galbenusuri se freaca cu 4 linguri de zahar, vanilia si coaja rasa de la o lamaie. Se amesteca totul bine, dupa care se adauga nuca macinata si abusurile batute spuma tare. Se amesteca crema usor si se toarna peste blatul din tava.
Crema se foloseste la pasca sau prajituri.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu visine
Chec pufos
Ciocolata de casa

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii