Umplutura de visine sau cirese amare pentru strudel

Ciresele sau visinele se curata de samburi, se spala, dupa care se storc fructele putin. Se presara deasupra foii de strudel zaharul si putin pesmet,

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr visine sau cirese amare
  • 6-7 linguri zahar
  • putin pesmet

Mod de preparare

Ciresele sau visinele se curata de samburi, se spala, dupa care se storc fructele putin. Se presara deasupra foii de strudel zaharul si putin pesmet, dupa care se imprastie fructele. Se ruleaza foaia de strudel si se pune intr-o tava, care se da la cuptorul cald.


Se serveste rece.

Alte retete culinare:

Chec pufos

Prajitura cu visine

Tiramisu

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci