Umplutura din branza de vaci pentru pasca si placinte

Branza de vaci se trece prin sita. Se amesteca apoi cu zaharul, zaharul vanilat, smantana, untul, coaja rasa de lamaie si sare. Se adauga apoi pe ra

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg branza de vaci
  • 300 gr zahar
  • 5-6 oua
  • 60 gr unt
  • sare
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • stafide
  • coaja de lamaie rasa
  • 3-4 linguri smantana
  • 4 linguri cu pesmet fin

Mod de preparare

Branza de vaci se trece prin sita. Se amesteca apoi cu zaharul, zaharul vanilat, smantana, untul, coaja rasa de lamaie si sare. Se adauga apoi pe rand galbenusurile, stafidele, pesmetul si la sfarsit albusurile batute spuma tare. Se omogenizeaza bine crema apoi.


Crema se foloseste la pasca sau placinte.

Alte retete:

Papanasi fierti

Ciocolata de casa

Placinta cu mere

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc