• taiati caisele cuburi si introduceti-le in slow cooker Crock-Pot 2.4 L• peste acestea adaugati zeama de lamaie, zaharul
• taiati caisele cuburi si introduceti-le in slow cooker Crock-Pot 2.4 L
• peste acestea adaugati zeama de lamaie, zaharul gelifiant, gellfix-ul si batoanele de scortisoara
• amestecati bine
• porniti slow cooker Crock-Pot 2.4 L pe modul de gatire High si lasati-l cca 2 ore
• turnati apoi compozitia in borcane sterilizate, lasati sa se raceasca si apoi puneti capacul – le puteti pastra vreme indelungata in frigider.
Savurati cu placere!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii