Se amesteca o cana de apa cu zaharul. Se pune vasul pe foc pana cand se obtine un sirop legat. Ciocolata se rade si peste ea se toarna siropul de zaha
Se amesteca o cana de apa cu zaharul. Se pune vasul pe foc pana cand se obtine un sirop legat.
Ciocolata se rade si peste ea se toarna siropul de zahar fierbinte. Se pune vasul pe foc si se fierbe ciocolata, impreuna cu siropul. Dupa ce se obtine o crema legata, se lasa vasul la racit. Se adauga untul si romul, amestecand foarte bine. Se foloseste la prepararea torturilor si a diferitelor prajituri.
Alte retete dulciuri recomandate
Ciocolata de casa
Galuste cu prune
Papanasi fierti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii