Se amesteca o cana de apa cu zaharul. Se pune vasul pe foc pana cand se obtine un sirop legat. Ciocolata se rade si peste ea se toarna siropul de zaha
Se amesteca o cana de apa cu zaharul. Se pune vasul pe foc pana cand se obtine un sirop legat.
Ciocolata se rade si peste ea se toarna siropul de zahar fierbinte. Se pune vasul pe foc si se fierbe ciocolata, impreuna cu siropul. Dupa ce se obtine o crema legata, se lasa vasul la racit. Se adauga untul si romul, amestecand foarte bine. Se foloseste la prepararea torturilor si a diferitelor prajituri.
Alte retete dulciuri recomandate
Ciocolata de casa
Galuste cu prune
Papanasi fierti
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii