Zaharul se amesteca impreuna cu cafeaua si se pun apoi pe foc foarte mic. Se lasa sa se topeasca compozitia, dupa care se lasa focul mare pana cand s
Zaharul se amesteca impreuna cu cafeaua si se pun apoi pe foc foarte mic. Se lasa sa se topeasca compozitia, dupa care se lasa focul mare pana cand se leaga siropul, ca pentru serbet. Se lasa la racit, dupa care se amesteca cu o lingura de lemn pana devine ca o pasta.
Se foloseste la decorarea torturilor.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Cozonac moldovenesc
Glazura de ciocolata

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii