Zaharul se pune pe foc impreuna cu un pahar de apa. Cand incepe sa se topeasca zaharul, se da pe foc mai mare. Se lasa la fiert, pana se leaga compoz
Zaharul se pune pe foc impreuna cu un pahar de apa. Cand incepe sa se topeasca zaharul, se da pe foc mai mare. Se lasa la fiert, pana se leaga compozitia. Se ia apoi de pe foc, se lasa la racit iar apoi se freaca cu o lingura de lemn pana cand se albeste.
Se foloseste la ornarea torturilor.
Alte retete de dulciuri:
Lapte de pasare
Prajitura televizor
Ciocolata de casa

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii