Sos de ciocolata

Se freaca galbenusurile cu zaharul 5-6 minute, apoi se toarna putin cate putin peste laptele fiert in prealabil. Se adauga apoi ciocolata rasa, zahar

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 ml lapte
  • 150 gr zahar
  • 100 gr ciocolata
  • 3 galbenusuri
  • zahar vanilat dupa gust

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul 5-6 minute, apoi se toarna putin cate putin peste laptele fiert in prealabil. Se adauga apoi ciocolata rasa, zaharul vanilat si se amesta bine. Se pune pe foc si se lasa pana incepe sa fiarba.


Se foloseste la prajituri, inghetate ori pentru cacao cu lapte. Alte retete de dulciuri:

Prajitura cu gem Prajitura snikers Prajituri simple

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc