Galbenusurile se freaca cu zaharul intr-un castron, se adauga apoi amidonul si se toarna putin cate putin ceaiul fierbinte. Se pune totul pe foc si s
Galbenusurile se freaca cu zaharul intr-un castron, se adauga apoi amidonul si se toarna putin cate putin ceaiul fierbinte. Se pune totul pe foc si se amesteca continuu. Se adauga apoi, la final, romul si zeama de lamaie.
Se foloseste la servirea prajiturilor, inghetatelor sau ale altor deserturi. Alte retete de dulciuri:
Gogosi pufoase Placinta cu mere Lapte de pasare
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii