Galbenusurile se freaca cu zaharul intr-un castron, se adauga apoi amidonul si se toarna putin cate putin ceaiul fierbinte. Se pune totul pe foc si s
Galbenusurile se freaca cu zaharul intr-un castron, se adauga apoi amidonul si se toarna putin cate putin ceaiul fierbinte. Se pune totul pe foc si se amesteca continuu. Se adauga apoi, la final, romul si zeama de lamaie.
Se foloseste la servirea prajiturilor, inghetatelor sau ale altor deserturi. Alte retete de dulciuri:
Gogosi pufoase Placinta cu mere Lapte de pasare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii