Se freaca ouale impreuna cu zaharul, se adauga amidonul dizolvat in 2-3 linguri de lapte si se pune apoi restul de lapte la fiert impreuna cu vanilia
Se freaca ouale impreuna cu zaharul, se adauga amidonul dizolvat in 2-3 linguri de lapte si se pune apoi restul de lapte la fiert impreuna cu vanilia. Se toarna putin cate putin peste oua, se amesteca bine si se pune din nou la fiert, pana incepe sa clocoteasca.
Se serveste la budinci.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu Cornulete cu rahat Lapte de pasare

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii