Se fierbe bine apa cu zaharul, apoi se adauga amidonul dizolvat in apa calda. Se amesteca si se lasa la fiarba. Se spala si se curata visinele de sam
Se fierbe bine apa cu zaharul, apoi se adauga amidonul dizolvat in apa calda. Se amesteca si se lasa la fiarba. Se spala si se curata visinele de samburi, dupa care se dau prin masina de tocat. Piureul se pune in sirop si se amesteca bine.
Se serveste la budinci sau friganele.
Alte retete de dulciuri:
Lapte de pasare Papanasi Cornulete cu rahat

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii