Merele se spala, se scobesc de samburi, iar in golul ramas se pune zahar. Se coc la cuptor, apoi se trec prin sita. Piureul obtinut se amesteca impre
Merele se spala, se scobesc de samburi, iar in golul ramas se pune zahar. Se coc la cuptor, apoi se trec prin sita. Piureul obtinut se amesteca impreuna cu un sirop preparat din restul de zahar, amidonul dizolvat in apa, scortisoara, zaharul vanilat si coaja rasa de lamaie.
Se poate servi cu papanasi, gogosi sau o placinta cu branza si stafide. Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa Lapte de pasare Prajituri simple
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii