Se fac 2 compozitii. 1)Ciocolata se topeste la foc mic, se adauga uleiul si 3 linguri de cacao. 2) Zaharul se fierbe pana se obtine un sirop bine le
Se fac 2 compozitii.
1)Ciocolata se topeste la foc mic, se adauga uleiul si 3 linguri de cacao.
2) Zaharul se fierbe pana se obtine un sirop bine legat. Dupa racire, se adauga treptat untul bine frecat, plus 2 linguri de cacao si cele 2 linguri de lapte praf. Cu prima compozitie se unge formele obisnuite de hartie care se gasesc in comert, iar apoi se umplu cu cea de a doua compozitie. Se dau la rece.
Se serveste rece
Alte retete culinare recomandate
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii