Se fac 2 compozitii. 1)Ciocolata se topeste la foc mic, se adauga uleiul si 3 linguri de cacao. 2) Zaharul se fierbe pana se obtine un sirop bine le
Se fac 2 compozitii.
1)Ciocolata se topeste la foc mic, se adauga uleiul si 3 linguri de cacao.
2) Zaharul se fierbe pana se obtine un sirop bine legat. Dupa racire, se adauga treptat untul bine frecat, plus 2 linguri de cacao si cele 2 linguri de lapte praf. Cu prima compozitie se unge formele obisnuite de hartie care se gasesc in comert, iar apoi se umplu cu cea de a doua compozitie. Se dau la rece.
Se serveste rece
Alte retete culinare recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii