Buseurile se pot umple cu diferite creme. Sunt foarte bune si va trebuie ulei, faina, oua.
Pentru buseuri, apa, uleiul si sarea se pun la fiert. Dupa ce da in clocot, se adauga faina, apoi se da la o parte, se amesteca bine si se adauga ouale, pe rand, cate unul, dupa care se pun in tava cu lingurita. Tava trebuie unsa putin cu ulei. Se coc la foc iute.
Dupa ce s-au racit, buseurile se pot umple cu diferite creme – frisca, sarlota, cacao, vanilie si se pot servi.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii