Buseuri (Gogosele)

Buseurile se pot umple cu diferite creme. Sunt foarte bune si va trebuie ulei, faina, oua.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ de cana de apa
  • 100 g ulei
  • 100 g faina
  • 4 oua si
  • putina sare

Mod de preparare

Pentru buseuri, apa, uleiul si sarea se pun la fiert. Dupa ce da in clocot, se adauga faina, apoi se da la o parte, se amesteca bine si se adauga ouale, pe rand, cate unul, dupa care se pun in tava cu lingurita. Tava trebuie unsa putin cu ulei. Se coc la foc iute.


Dupa ce s-au racit, buseurile se pot umple cu diferite creme – frisca, sarlota, cacao, vanilie si se pot servi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc