Aceasta reteta de coltunasi cu branza este foarte delicioasa. Pentru preparare avem nevoie de faina, oua, branza si smantana.
Aceasta reteta de coltunasi cu branza este foarte delicioasa. Pentru preparare avem nevoie de faina, oua, branza si smantana. Faina se framanta impreuna cu ouale, smantana si foarte putina apa. Se obtine o coca, se lasa in repaus cateva minute, apoi se intinde o foaie subtire. Aceasta se taie in patrate si pe fiecare dintre ele se pune cate o lingura de branza de vaci, amestecata cu un ou si sare. Se lipesc in diagonala si se fierb in apa cu sare. Dupa ce coltunasii s-au fiert, se scurg si se pune vasul in cuptor pentru cateva minute.
Se servesc cu smantana.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii