Coltunasi cu branza la cuptor

Aceasta reteta de coltunasi cu branza este foarte delicioasa. Pentru preparare avem nevoie de faina, oua, branza si smantana.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr faina
  • 2 oua
  • sare
  • 2 linguri smantana
  • 500 gr branza de vaci
  • 1 ou
  • sare
  • apa
  • 3 linguri unt

Mod de preparare

Aceasta reteta de coltunasi cu branza este foarte delicioasa. Pentru preparare avem nevoie de faina, oua, branza si smantana. Faina se framanta impreuna cu ouale, smantana si foarte putina apa. Se obtine o coca, se lasa in repaus cateva minute, apoi se intinde o foaie subtire. Aceasta se taie in patrate si pe fiecare dintre ele se pune cate o lingura de branza de vaci, amestecata cu un ou si sare. Se lipesc in diagonala si se fierb in apa cu sare. Dupa ce coltunasii s-au fiert, se scurg si se pune vasul in cuptor pentru cateva minute.


Se servesc cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc